Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ψιλικατζίδικο: 3 τρόποι για να γίνετε η αγαπημένη συνήθεια της γειτονιάς!

Ψιλικατζίδικο! Για κάποιους η απαραίτητη στάση της ημέρας για άλλους η αγαπημένη συνήθεια. Είναι από τα πιο παλιά μαγαζιά της γειτονιάς με παράδοση και δική του πορεία, για αυτό «οφείλει» να συνεχίσει να κάνει τη διαφορά! Πώς;

 

1. Ποικιλία και ποιότητα!
Δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά για να μπαίνουν οι πελάτες σας εντυπωσιασμένοι και να φεύγουν ευχαριστημένοι από την επιχείρησή σας! Δεν χρειάζονται υπερβολές και εξεζητημένα προϊόντα - ποιότητα και επαρκείς ποσότητες στα απαραίτητα προϊόντα είναι η καλύτερη τακτική επιτυχίας.

 

2. Προσφορές που φέρνουν κέρδος
Η γειτονιά σίγουρα θα εκτιμήσει κινήσεις διευκόλυνσης για εκείνους, για παράδειγμα το να κάνετε προσφορές σε προϊόντα υψηλής ζήτησης είναι πολύ ενθαρρυντικό για να συνεχίσουν τις αγορές τους στις μέρες μας. Δείξτε τους την κατανόηση και τη φιλική σας διάθεση και με αυτόν τον τρόπο.

 

3. Καλαισθησία & διευκόλυνση
Η εμφάνιση του καταστήματός σας είναι επίσης πολύ σημαντική! Το ψιλικατζίδικο είθισται να έχει τη δική του αισθητική: πολύχρωμα προϊόντα, καλός φωτισμός, μουσική ταιριαστή αλλά χωρίς υπερβολές, καθαριότητα στο χώρο, είναι τα απαραίτητα που θα συνθέσουν μια πολύ όμορφη εικόνα για την επιχείρησή σας και θα επιτείνει το φιλικό κλίμα που χρειάζεστε.

Επίσης, μπορείτε να διευκολύνετε τους πελάτες σας με παροχές όπως το να μπορούν μέσα από την επιχείρησή σας να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, πέρα από διευκόλυνση για εκείνους αποτελεί ευκαιρία για επιπλέον κέρδος για εσάς, αφού έτσι μπορείτε να διευρύνεται το πελατολόγιό σας.