Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο! Tips για αξέχαστες γιορτινές βραδιές!

Την εποχή των γιορτών, οι εκδρομές και οι κοντινές εξορμήσεις έχουν την τιμητική τους. Οι χειμερινοί προορισμοί αλλά και οι μεγαλουπόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνουν τα περισσότερα check in! Δεν είναι λίγοι βέβαια και εκείνοι που θα προτιμήσουν τις βραδιές των ρεβεγιόν να τις περάσουν γιορτινά σε κάποιο ξενοδοχείο! 

 

Το ξενοδοχείο σας λοιπόν πρέπει να είναι έτοιμο για εκείνους, ώστε να τους προσφέρει βραδιές εορταστικές και με άνεση. Δείτε παρακάτω ιδέες που θα βοηθήσουν να αυξήσετε τους επισκέπτες σας και να τους εντυπωσιάσετε.

Ενημερώστε τη διαδικτυακή εικόνα σας! Πρέπει να έχετε άριστα ενημερωμένο το site σας και να έχετε ανεβάσει το πρόγραμμα που προετοιμάζετε για τις γιορτές, προκειμένου ο κόσμος να επιλέξει να μείνει σε εσάς και να έχει και μια λύση για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, μπορείτε να διοργανώσετε εκδηλώσεις στον χώρο του ξενοδοχείου, και να έρθει κόσμος που δεν διαμένει σε εσάς, αλλά παρόλα αυτά θα επιλέξει τον χώρο σας για να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά.

Αν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε κάποια κωμόπολη, σε χωριό, ή σε κάποιον τουριστικό προορισμό γενικότερα, τότε πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την τοποθεσία και τις ιδιαιτερότητες του τόπου σας. Δημιουργήστε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, έχοντας πάντα αναμμένο το τζάκι.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να αναδείξετε όσο το δυνατόν καλύτερα την επιχείρησή σας, είναι να διοργανώσετε ένα μεγάλο τραπέζι, με παραδοσιακές γεύσεις του τόπου σας, όπως πίτες, πιατέλες με τυριά και αλλαντικά και νόστιμα φαγητά με κρέας.

Για τους τουρίστες, το να δοκιμάσουν ελληνικά φαγητά είναι μια μοναδική εμπειρία, και για τους Έλληνες αποτελεί παράδοση των ημερών. Επίσης, τις γιορτινές ημέρες μέσα στο κλίμα κατάνυξης που επικρατεί, είναι πολύ σημαντικό να φέρετε όλους τους επισκέπτες σας γύρω από το ίδιο τραπέζι. Θα είναι μια αξέχαστη ελληνική εμπειρία για όλους. Μπορείτε επίσης, αφού έχετε ολοκληρώσει το φαγητό, να προτείνετε στους πελάτες σας να βάλουν τα δώρα που θα ανταλλάξουν κάτω από το κεντρικό δέντρο του ξενοδοχείου σας, και όταν αλλάξει η χρονιά, να κάνετε αυτή την διαδικασία όλοι μαζί, σαν οικογένεια.

Αν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται κεντρικά σε κάποια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο κτλ., τότε μπορείτε να οργανώσετε κάποια εκδήλωση με σερβιριστό φαγητό ή μπουφέ που να ακολουθείται από πάρτι και χορό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να το κάνετε πολύ επίσημο, για να προσελκύσετε και τους περαστικούς. Για τους πελάτες που μένουν στο ξενοδοχείο, διοργανώστε μπουφέ με ειδικά εδέσματα εμπνευσμένο από το μενού των γιορτών, και επιτρέψτε να έρθουν και φίλοι και γνωστοί τους με κάποια συγκεκριμένη τιμολόγηση. Απαραίτητο για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, είναι η δημιουργία μιας σκηνής ή ενός δαπέδου για χορό, που θα ξεχωρίσετε από τον υπόλοιπο χώρο. Οργανώστε κατάλληλα το κομμάτι μουσική διαλέγοντας έναν DJ ή μουσικούς που είστε σίγουροι ότι θα διασκεδάσουν τον κόσμο.

Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε, να θυμάστε πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να είναι ιδανικό για να περάσει κανείς τις γιορτές, γιατί συνδυάζει τη διαμονή, την εστίαση και το σέρβις καλύτερα από κάθε άλλο χώρο.