Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Summer bar trends! Δροσερές λύσεις που θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

To καλοκαιράκι είναι πολύ κοντά και μια ματιά στα bar trends επιβάλλεται, για να είστε μπροστά από τις “δροσερές” εξελίξεις! 
Δείτε παρακάτω πως θα ικανοποιήσετε τους πελάτες σας σύμφωνα με τις νέες τάσεις. 

 

1.   Ποτά από… σπίτι!  

Σύμφωνα με έρευνες, υψηλό ποσοστό νεαρών καταναλωτών απολαμβάνουν cocktails στο σπίτι, συνδυάζοντας τα υλικά της κουζίνας τους. Τα cocktails με φυσικά υλικά είναι τέλεια ιδέα για να εμπλουτίσετε τον κατάλογό σας. Μπαχαρικά, φρούτα, λαχανικά είναι στα χρήσιμα εργαλεία σας και θα τα βρείτε όλα στο κοντινότερό σας METRO Cash & Carry!

2.    Βρώσιμα cocktails
Σε συνέχεια του παραπάνω η τάση θέλει να πρωταγωνιστούν τα cocktails που... τρώγονται! Η άνοδος της δημοτικότητας των celebrity chef που δημιουργούν ολοκληρωμένα γεύματα από το κυρίως πιάτο μέχρι το cocktail, έφερε τη νέα αυτή εξέλιξη στο προσκήνιο και υλικά που έχουμε συνηθίσει στο πιάτο, όπως η ντομάτα, ο βασιλικός, η ρίγανη κ.α  ήρθαν στο ποτήρι μας.

3.   Aperitivo, η τάση που μας αρέσει!
Το δροσιστικό και «παιχνιδιάρικο» ποτό που προτιμάται κυρίως τις απογευματινές ώρες μετά τη δουλειά και συνοδεύει τέλεια το finger food είναι από τις τάσεις που ήρθαν για να μείνουν και να αναδειχθούν το καλοκαίρι. Τα long drinks με «ψαγμένα» αναψυκτικά θα αποτελέσουν επίσης δημοφιλή επιλογή στις μπάρες!

4.    Cocktails για…. Φωτογραφία!
Πέρα από τους ταιριαστούς και πρωτότυπους συνδυασμούς των υλικών, πλέον η βαρύτητα πέφτει και στην εμφάνιση των ποτών μιας και τα social media βοηθούν πολύ να γίνουν διάσημα και μέσα από αυτά και το bar που τα σερβίρει! H τέχνη του Molecular mixology, έφερε τα μοριακά cocktails με αφρούς και σφαιρίδια, και σίγουρα ανήκει στις πιο εντυπωσιακές τακτικές για ποτά που τραβούν τα βλέμματα και τα… κλικς! Μια έρευνα στο διαδίκτυο και λίγα μαθήματα δίπλα στους ειδικούς θα σας δώσουν και αυτό το ατού!

5.   Coffee Cocktails

Ως γνωστόν ο καφές αποτελεί αγαπημένη επιλογή από το πρωί μέχρι το…. Απόγευμα! Τώρα έρχεται να μας καλύψει και το βράδυ μέσα από εντυπωσιακά cocktails που αξιοποιούν κυρίως το άρωμά του.  Ένας συνδυασμός που προτιμάται και ήδη κάνει τη διαφορά είναι αυτός του καφέ με το vermouth!

Αξιοποιήστε τις παραπάνω δροσερές τάσεις προσαρμόζοντάς τις στο ύφος και στο στυλ του δικού σας bar.

Καλή θερινή σεζόν!