Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Τα απαραίτητα των πασχαλινών συνταγών σε πρώτο πλάνο. Αναδείξτε τα!

Για τους περισσότερους το Πάσχα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη νηστεία και την παύση αυτής, όπου ξεκινά και πάλι η κρεατοφαγία. Σύμφωνα με τις συμβουλές των διατροφολόγων όμως, η επιστροφή στο κρέας και στα παράγωγά του θέλει προσοχή και μέτρο. Δύο πολύ καλοί τρόποι για να ελέγξουμε τις ποσότητες του κρέατος, των γαλακτοκομικών και των γλυκών είναι τα φρούτα και τα λαχανικά.

 

Έτσι το οπωροπαντοπωλείο σας είναι στις πρώτες στάσεις των αγορών του κοινού. Από εκεί θα προμηθευτούν τόσο τα απαραίτητα για τις σαλάτες και τις φρουτοσαλάτες τους, όσο και τα υλικά για την εκτέλεση των πασχαλινών συνταγών τους.

Πώς θα αναδείξετε τα προϊόντα σας και θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Δώστε προσοχή στα παρακάτω:

 1. Ποιότητα και ποσότητα στα προϊόντα σας
  Φροντίστε για την ποσότητα, αλλά φυσικά και για την ποιότητα των εμπορευμάτων σας. Τηρήστε τους κανόνες συντήρησής τους και διατηρήστε τα φρέσκα για να είναι περισσότερο ελκυστικά στους πελάτες σας.

  Τα πιο διαδεδομένα την περίοδο του Πάσχα είναι: 
  Για τις σαλάτες: Μαρούλι, λάχανο, ντομάτες, καρότα, κρεμμύδια φρέσκα, αγκινάρες, λεμόνια.
  Για τις φρουτοσαλάτες: Πορτοκάλια, μήλα, φράουλες, μανταρίνια.

 2. Έτοιμες λύσεις
  Μια πολύ καλή τακτική είναι οι έτοιμες λύσεις. Δηλαδή σαλατικά, όπως ρόκα, σπανάκι και μαρούλι σε σακουλάκια έτοιμα πλυμένα που θα διευκολύνουν κατά πολύ τους πελάτες σας και σίγουρα θα τα προτιμήσουν. Δημιουργήστε ταιριαστούς συνδυασμούς όπως λάχανο-καρότο και μαρούλι-ρόκα και προμηθευτείτε ειδικά σακουλάκια στα οποία θα συντηρηθούν σωστά. Θα δείτε πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν!

 3. Τα απαραίτητα για τις πασχαλινές συνταγές σε πρώτο πλάνο
  Αρκετά από τα παραπάνω λαχανικά και τα φρούτα είναι πολύ χρήσιμα για τις πασχαλινές συνταγές. Επομένως, μια καλή λύση είναι να τα προωθείτε παραπάνω από τα υπόλοιπα, έχοντας τα σε περίοπτη θέση και «διαφημίζοντάς» τα περισσότερο. Σίγουρα ένας πάγκος με σήμανση «Όσα θα χρειαστείτε για το πασχαλινό τραπέζι είναι εδώ» θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας, πολλοί θα βρουν προϊόντα που δεν είχαν σκεφτεί ότι θα τους χρησίμευαν για τις πασχαλινές συνταγές τους.

Ποιότητα, ποσότητα και καλή εξυπηρέτηση: το αλάνθαστο τρίπτυχο της καλής πώλησης.

Καλές δουλειές!