Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Έχετε προετοιμάσει σωστά την επιχείρησή σας;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλα έχουν αρχίσει να κινούνται σύμφωνα με τους γιορτινούς ρυθμούς! Δεν είναι τυχαίο που στις περισσότερες χώρες του πλανήτη τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή και ανεβάζουν κατά πολύ τα στατιστικά της αγοράς. Οι καταναλωτές έχουν περισσότερη διάθεση και είναι οικονομικά πιο ευέλικτοι για να επενδύσουν τα χρήματά τους σε διάφορα προϊόντα, υπηρεσίες και διασκέδαση! 

 

Εσείς έχετε προετοιμάσει σωστά την επιχείρησή σας για τις γιορτές;

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει στην επιχείρησή σας την κατάλληλη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Αυτό επιτυγχάνεται φυσικά με τα στολίδια, τη διακόσμηση και τη μουσική. Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με το στυλ και την αισθητική του χώρου σας. Δε χρειάζεται να κάνετε υπερβολές για να φτιάξετε το Χριστουγεννιάτικο decor. Με απλές λύσεις και πολλή διάθεση θα καταφέρετε να χαρίσετε τη ζωντάνια και τη ζεστασιά στους πελάτες σας. Μπορείτε να βάλετε περισσότερες πινελιές στο γιορτινό σας πλάνο με το να επιλέξετε ένα σχετικό θέμα ενδυμασίας για το προσωπικό και να τονίσετε έτσι τη σημασία των ημερών!

Γιορτινό Μενού και Ποτό. Τις γιορτές δώστε ξεχωριστές επιλογές στους πελάτες σας. Εμπλουτίστε το μενού σας με επιπλέον ποιοτικές επιλογές και δημιουργήστε ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς ειδικά για αυτές τις ημέρες. Σκεφτείτε μοναδικά πιάτα και γιορτινά κοκτέιλ που θα μπορούσαν να κατέχουν μια θέση στον ξεχωριστό κατάλογό σας.

Διαδώστε αυτή τη διάθεση! Χρησιμοποιήστε τα social media για να γνωστοποιήσετε τη γιορτινή σας διάθεση και τις αλλαγές που κάνατε στο μενού λόγω των ημερών! Βάλτε χαρούμενες και γιορτινές φωτογραφίες με έξυπνα και κεφάτα posts εμπνευσμένα από τις γιορτές και μεταφέρετε στους πελάτες σας τη ζωντανή σας ατμόσφαιρα!

Προσφορές και δώρα. Παρόλο που κατά την εορταστική περίοδο το κοινό είναι έτοιμο να ξοδέψει κάτι παραπάνω, οι τιμές του menu θα πρέπει να είναι προσιτές. Μπορείτε να έχετε μια Χριστουγεννιάτικη προσφορά για όλη την οικογένεια ή για όλη την παρέα, όπως επίσης και ειδικές τιμές για τα παιδιά. Επίσης εφαρμόστε την πολιτική των Χριστουγεννιάτικων δώρων και φτιάξτε δημιουργικά αναμνηστικά γιορτινά δωράκια για τους πελάτες σας. Δεν είναι μόνο μια πολύ όμορφη κίνηση από ανθρώπινης πλευράς που συνάδει με την εορταστική ατμόσφαιρα, αλλά και μια εξαιρετική ιδέα από πλευράς δημοσίων σχέσεων της επιχείρησής σας!