Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

To mini market των διακοπών: Είστε απαραίτητοι!

Έχετε mini market σε νησί ή σε δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό; Τότε γνωρίζετε σίγουρα πως έχετε «τον καιρό» με το μέρος σας και πολλές πιθανότητες να αυξήσετε τον τζίρο σας μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν! 

 

Πώς θα το καταφέρετε;

1. Δώστε στους πελάτες αυτά που χρειάζονται... και κάτι παραπάνω!
Στη λίστα των αγορών τους ανήκουν σίγουρα τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως μακαρόνια, αλεύρι, λάδι, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να μαγειρεύουν ακόμα και στις διακοπές τους, απλά αλλά νόστιμα και σπιτικά πιάτα. Αλλά και τα απαραίτητα για το snack της παραλίας: φρούτα και λαχανικά εποχής, χυμοί, νερά, αναψυκτικά κ.α. Φροντίστε για τα απαραίτητα σε επαρκείς ποσότητες, μιας και τα μισοάδεια ράφια δεν τιμούν την εικόνα σας, η οποία είναι και ένα από τα ατού σας. 
Είδη προσωπικής υγιεινής & καλοκαιρινής ανάγκης! Δράστε με βάση την εποχή και αναδείξτε το εμπόρευμα που ξέρετε ότι θα έχει την μεγαλύτερη ζήτηση. Τα είδη προσωπικής υγιεινής είναι ψηλά στη λίστα των πελατών σας, όπως και τα αντηλιακά, μαγιό, βιβλία, είδη ένδυσης, παιχνίδια θαλάσσης που φεύγουν εύκολα από τα ράφια σας.

2. Διευκολύνετε τις αγορές των πελατών σας!
Σίγουρα στις διακοπές ο χρόνος είναι πολύτιμος μιας και θέλουμε να τον ξοδεύουμε χαλαρά και διασκεδαστικά! Βοηθήστε λοιπόν τους πελάτες σας να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Τοποθετείστε ταμπέλες για εύκολη εύρεση, δημιουργείστε «καλοκαιρινές γωνιές» συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα, χωρισμένα σε κατηγορίες, όπως: «Για τη θάλασσα» με φουσκωτά, γυαλιά θαλάσσης, βατραχοπέδιλα, «Για το παιδί» με παιδικά αντηλιακά, μαγιό, μπρατσάκια, παιχνίδια και «Για την ξαπλώστρα» με βιβλία, τάπερ για τα snack, πετσέτα.

3. Φροντισμένη εμφάνιση & σωστή εξυπηρέτηση = Πελάτες που επιστρέφουν!
Δώστε στην επιχείρησή σας την εικόνα που της αξίζει και που θέλουν να βλέπουν οι πελάτες σας, για να σας προτιμούν ξανά και ξανά! Η καθαριότητα στα ράφια, στα ψυγεία και στους διαδρόμους επιβάλλεται και ειδικά τώρα πρέπει να γίνεται πιο σχολαστικά, μιας και οι πελάτες σας «κουβαλούν» άμμο και νερό από την παραλία. Εξυπηρέτηση και χαμόγελο είναι στα ατού της ελληνικής φιλοξενίας, μην το ξεχνάτε!

 

Ανεφοδιαστείτε στο πλησιέστερο METRO Cash & Carry και καλές δουλειές!