Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Το Mundial έρχεται… είστε έτοιμοι;

Το Mundial πλησιάζει και δεν πρέπει να βρει την επιχείρησή σας απροετοίμαστη. Σκοπός σας δεν θα πρέπει να είναι να ακολουθήσετε απλά την πεπατημένη, αλλά να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη αφορμή, εφόσον πάντα «ταιριάζει»  στο ύφος της επιχείρησής σας. Αντιμετωπίστε τη διοργάνωση σαν ένα θεματικό διάλειμμα. Γιατί όχι, λοιπόν; 

 

Οργανωθείτε…
Δεν είναι ανάγκη να οργανώσετε την πιο εντυπωσιακή φιέστα για το Mundial. Στην πραγματικότητα θέλετε να «μεταφέρετε» στην επιχείρησή σας κάτι από την ξεγνοιασιά και τους χαρούμενους ρυθμούς της διοργάνωσης. Πρέπει, πριν απ’ όλα να φροντίσετε τις προβολές των αγώνων. Ο πελάτης που θα επιλέξει την επιχείρησή σας για να δει έναν αγώνα Mundial θα το κάνει γιατί επιθυμεί να δει αυτόν τον αγώνα «σωστά». Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να έχετε μια μεγάλη, καθαρή και σύγχρονη οθόνη ή προτζέκτορα. Ακόμη, θα πρέπει έγκαιρα να οργανωθείτε και σε όλα τα άλλα θέματα. Αυτό είναι κάτι που θα πετύχετε μόνο κρατώντας σημειώσεις. Σημειώστε κάθε δυνατή λεπτομέρεια. Από τις ειδικές προσφορές ενόψει Mundial, μέχρι τη διακόσμηση που σκέφτεστε για τον χώρο σας. Φτιάξτε μια λίστα με όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν και στο πλάι της σημειώστε ποιος από τους συνεργάτες θα μπορούσε να υλοποιήσει καθένα από αυτά.

Διαφημίστε ότι θα μπείτε στους ρυθμούς του Mundial αρκετά νωρίτερα
Προφανώς και δεν θα πείτε τελευταία στιγμή στους πελάτες σας ότι έχετε ειδικό menu και προβολές για τους αγώνες του Mundial. Εκτυπώστε ενημερωτικά φυλλάδια, ενημερώστε τις σελίδες σας στα social media και επικοινωνήστε την απόφασή σας αρκετά νωρίτερα.

Μπίρα και ψητά λουκάνικα για τον δρόμο…
Ένας ακόμη τρόπος να προλογίσετε τις δράσεις σας με αφορμή το Mundial, είναι να προσφέρετε παγωμένη μπίρα και ψητά λουκάνικα σε όσους περνούν έξω από την επιχείρησή σας. Μαζί, τους δίνετε και το ενημερωτικό φυλλάδιο με όλα όσα ετοιμάζετε…

Ειδικές εκπτώσεις Mundial
Το Mundial είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Ποια καλύτερη αφορμή από το να κάνετε ειδική έκπτωση σε όσους σας προτιμήσουν με αφορμή το Mundial. Έκπτωση 20% στον λογαριασμό τους ή ό,τι άλλο «σας παίρνει» να κάνετε!

Παίξτε με τα social media
Και φυσικά, δεν αρκεί να διαφημίσετε μόνο όσα προτίθεστε να κάνετε με αφορμή το Mundial. Πρέπει και να έχετε μια συνεχή ροή ενημέρωσης για το πόσο φανταστικά περνούν οι πελάτες σας μαζί σας και κατά τη διάρκεια του Mundial. Βγάλτε φωτογραφίες με την άδειά τους και ανεβάστε στις σελίδα σας. Γιατί όχι και Facebook live στους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Διακόσμηση!
Η διακόσμηση είναι το Α και το Ω για να βάλετε τους πελάτες σας στην ατμόσφαιρα του Mundial. Σημαιάκια, μπάλες, λογότυπα ομάδων και ό,τι άλλο μπορείτε να σκαρφιστείτε για να νιώσουν πως είναι κάπου εκεί και φωνάζουν δυνατά «Γκοοολ»!