Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Viva Euro! Αυξήστε τις πωλήσεις της κάβας σας κατά τη διάρκεια του Euro2016.

Οι αθλητικές βραδιές καλά κρατούν και όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει η πελατεία σας τις ημέρες αυτές αυξάνεται, ειδικά λίγο πριν τους αγώνες, αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.  
Ποια προϊόντα της κάβας σας βάζουν τα περισσότερα γκολ και τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

 

  1. Μπύρα: Την τιμητική της έχει ως είθισται η μπύρα, το «κατεξοχήν ποτό της μπάλας» μιας και οι ανδροπαρέες (και όχι μόνο) το προτιμούν. Φροντίστε λοιπόν τις επαρκείς ποσότητες αλλά και την ποικιλία που παρέχετε, ώστε να καλύπτετε και τα γούστα των πιο απαιτητικών. 
  1. Αλκοολούχα ποτά: Πέρα από τη μπύρα, ψηλά στις προτιμήσεις είναι και τα αλκοολούχα ποτά τα οποία έχουν φανατικούς φίλους και κατά τη διάρκεια του αγώνα επιλέγουν να τα απολαύσουν σκέτα, με πάγο ή σε δροσιστικά cocktails! Η ποικιλία εδώ είναι ατού σας.
  1. Νόστιμα σνακς: Μαζί με το αλκοόλ όμως έρχονται και τα απαραίτητα συνοδευτικά! Τα πιο δημοφιλή σνακ είναι οι ξηροί καρποί, τα πατατάκια, τα ποπ-κόρν, τα γαριδάκια, κτλ.  Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με προτάσεις που ξεχωρίζουν και συμπεριλάβετε και ethnic προϊόντα που θα δώσουν άλλη νότα στις ποδοσφαιρικές βραδιές των πελατών σας. Επίσης, μια κάβα μπορεί να συμπεριλαμβάνει και άλλες χρήσιμες προτάσεις για νόστιμες & εύκολες συνταγές, όπως έτοιμες ζύμες για πίτσες, σάλτσες, μακαρόνια, αλεύρι, γάλα κτλ.

 

Τονώστε την αγοραστική σας κίνηση χρησιμοποιώντας τα social μέσα. Διοργανώστε διαγωνισμούς και επικοινωνήστε τα προϊόντα σας. Μπορείτε ακόμα να προσφέρετε ολοκληρωμένα πακέτα σε ειδική τιμή για τις συγκεκριμένες μέρες των αγώνων.

Ετοιμαστείτε! Ο αγώνας αρχίζει! Καλές δουλειές!