Επικοινωνία
2102893300 Παραγγελίες eshop 80111181920 Γραμμή επικοινωνίας METRO Cash & Carry (σταθερό τηλέφωνο)
Καταστήματα
Οδηγός
Χρήσιμος Οδηγός
METRO Blog article main image

Ζαχαροπλαστείο: Γιορτή Αγ. Δημητρίου - Ευκαιρία να αναδείξετε τη γλυκιά πλευρά σας!

Τα γλυκίσματα του ζαχαροπλαστείου είναι σωστός πειρασμός, που για τους περισσότερους αποτελούν την μικρή τους καθημερινή ατασθαλία! Βέβαια, στις μεγάλες γιορτές, το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνεται, αφού τα λαχταριστά εδέσματα στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου αποτελούν την απόλυτη πρόταση δώρου για τις επισκέψεις της ημέρας.

 

Το φθινόπωρο είναι η σεζόν με μερικές από τις σημαντικότερες ονομαστικές γιορτές του χρόνου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου στις 26 Οκτωβρίου και φυσικά ο εορτασμός της 28ης. Για τον επαγγελματία της ζαχαροπλαστικής, τέτοιες περιστάσεις αποτελούν χρυσή ευκαιρία για αύξηση των πωλήσεων. Νέοι πελάτες μπαίνουν για πρώτη φορά στο κατάστημά σας και ο σκοπός είναι να τους πείσετε να ξαναέρθουν! Διαβάστε μερικές γλυκές τακτικές, που θα αναδείξουν την επιχείρησή σας!

1. Αυξήστε την ποικιλία στα είδη σας. Μια διευρυμένη γκάμα προτάσεων δημιουργεί στον πελάτη την αίσθηση της πολυτέλειας. Παράλληλα, είναι ο απόλυτος τρόπος για να παρασυρθεί σε extra αγορές, που θα αυξήσουν τον τζίρο σας. Παρουσιάζοντας διαφορετικές ιδέες για γλυκίσματα θα αποδείξετε έμπρακτα πόσο δραστήριοι είστε στον τομέα σας, πόσο ενημερωμένοι, αλλά και πόσο μερακλήδες! Οι νέες γεύσεις σας θα ενθουσιάσουν το παλιό και το νέο κοινό του καταστήματός σας!

2. Πείτε ναι στις νέες τάσεις. Παγωτά με στέβια, κέικ με αλεύρι ολικής άλεσης, γλυκίσματα χωρίς βούτυρο! Και η λίστα με τα εναλλακτικά γλυκά υγιεινής διατροφής είναι ατελείωτη... Δοκιμάστε να προτείνετε είδη αυτής της φιλοσοφίας και θα εκπλαγείτε από την απήχησή τους σε κατηγορίες καταναλωτών όπως είναι οι γονείς, εκείνοι που αποφεύγουν τη ζάχαρη για λόγους υγείας ή όσοι απλά προσέχουν τη διατροφή τους. Αυτό είναι ένα έξυπνο τρικ για να δείξετε ότι το ζαχαροπλαστείο σας κατανοεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών του και συμβαδίζει με την τάση που επικρατεί για υγιεινή διατροφή.

3. Δημιουργήστε καλάθια δώρων. Μια έξυπνη και οικονομική επιλογή ειδικά για τις γιορτές είναι τα καλάθια δώρων, μιας και συνδυάζουν την ποικιλία, την ποιότητα και την συμφέρουσα τιμή. Δημιουργήστε “value for money” πακέτα δώρων με αφορμή τις ονομαστικές γιορτές, και δώστε στους πελάτες σας τις «γλυκιές» εναλλακτικές λύσεις που ψάχνουν!