METROposts

Μπρουσκετες! Τιps για να προσθέσετε αυτό το ορεκτικό για το μενού σας!

Πεντανόστιμο ορεκτικό ιταλικής καταγωγής, ταιριαστό τόσο για τρατορίες όσο και για μπαρ και all day χώρους, ως συνοδευτικό απεριτίφ, μπύρας, κρασιού ή easy cocktail, αποτελεί πραγματικά μια δημοφιλή πρόταση που αφήνει σημαντικά περιθώρια κέρδους και έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία.

Διαβαστε περισσοτερα

Βάλτε αυθεντικά ιταλικά πιάτα στον κατάλογο του εστιατορίου σας!

Η ιταλική κουζίνα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές στον πλανήτη. Με σταθερά σημεία αναφοράς την ποιότητα των υλικών, την προσήλωση στην τεχνική και την πληρότητα των γεύσεων είναι μια πρόταση που ενώ φαίνεται απόλυτα σύγχρονη, ουσιαστικά βασίζεται στην αυθεντικότητα και στην παράδοση.

Διαβαστε περισσοτερα

Η αξία των βιολογικών προιόντων για την επιχείρησή σας!

Τα εστιατόρια που βασίζονται -μερικώς ή ολικώς- στα βιολογικά τρόφιμα παρουσιάζουν εξαιρετικές οικονομικές προοπτικές για τους ιδιοκτήτες τους. Δείτε 5 βασικούς λόγους για να τα βάλετε στο μενού σας και tips για να το κάνετε σωστά.

Διαβαστε περισσοτερα

Τα μυστικά του κιμά!

Ο κιμάς μπορεί να δώσει άπειρες παραλλαγές συνταγών, που απαιτούν όμως γνώσεις από τον επαγγελματία τόσο για την επιλογή του σωστού κομματιού κρέατος όσο και για τη διαχείριση του. Εδώ θα βρείτε κάποια πολύτιμα επαγγελματικά μυστικά για να δουλέψετε σωστά και αποδοτικά με τον κιμά.

Διαβαστε περισσοτερα

Ιδέες και tips για δροσερά επιδόρπια και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!

Το επιβάλλει η θερμοκρασία και η αφθονία των φρούτων της εποχής. Το αποζητούν και οι πελάτες, που δεν ζητούν απλώς κάτι γλυκό ή ευχάριστο γευστικώς, αλλά και κάτι που θα τους δροσίσει, θα τους ανεβάσει και θα τους συναρπάσει.

Διαβαστε περισσοτερα

Συνταγές του καλοκαιριού για τον κατάλογό σας

Είτε διατηρείτε ταβέρνα είτε πολυτελές εστιατόριο, είτε βρίσκεστε δίπλα στο κύμα είτε μέσα στον αστικό ιστό, βάζοντας αυτές τις συνταγές στον κατάλογό σας, βάζετε υποψηφιότητα για γίνετε σημείο αναφοράς για τους πελάτες σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Tips & Ιδέες για smoothies που θα απογειώσουν τον κατάλογό σας!

Το απόλυτο υγιεινό ρόφημα, ιδανικό για το πρωινό, για τη δίαιτα, για την προπόνηση, ή απλώς για την καλοκαιρινή απόλαυση στην παραλία, αποτελεί ένα μέσο για να ενισχύσουν οι χώροι εστίασης τις πωλήσεις τους σε μια κατηγορία πολύ λίγο αξιοποιημένη, αλλά και ανεξάντλητη σε συνδυασμούς και συνθέσεις.

Διαβαστε περισσοτερα

Η μεγάλη ευκαιρία των μικρών ψαριών

Τα ντόπια, ελληνικά, «ψάρια του αφρού» έχουν ορισμένα καταπληκτικά πλεονεκτήματα, που μπορούν να γίνουν πόλος έλξης για τους πελάτες, αλλά και πηγή κερδών για τα εστιατόρια που τα βάζουν στον κατάλογό τους. Αρκεί να το κάνουν σωστά.

Διαβαστε περισσοτερα

Ασιατική κουζίνα: Ιδέες, τάσεις & συνταγές

Αν η ασιατική κουζίνα ή/και το σούσι είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας, τότε όσα ακολουθούν θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για να πραγματοποιήσετε τις επόμενες κινήσεις σας, ένας συνδυασμός θεωρίας και πράξης, γεύσεων και τάσεων, που δείχνει που πρέπει να στοχεύσετε.

Διαβαστε περισσοτερα

To τέλειο wine pairing menu για τον κατάλογό σας!

Ο συνδυασμός κρασιού και φαγητού είναι μια τέχνη που απαιτεί γνώσεις, δοκιμές, αλλά και φαντασία. Σας προτείνουμε ένα πλήρες casual menu το οποίο με το σωστό οινικό pairing μπορεί να αποτελέσει μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία για τους πελάτες σας.

Διαβαστε περισσοτερα