METROposts

Ιδέες για γλυκά με espresso!

Ο espresso, ο καλύτερος ποιοτικά καφές, χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική για επιδόρπια που ανεβάζουν τη διάθεση και χαρίζουν ενέργεια. Εδώ θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες και απολαυστικές συνταγές με αυτόν ως βασικό υλικό.

Διαβαστε περισσοτερα

Δείτε τα όσπρια αλλιώς!

Αποτελούν έναν διατροφικό θησαυρό, με τους λάτρεις των οσπρίων να αυξάνονται συνεχώς. Σας δίνουμε ιδέες για να βοηθήσετε να εξαπλωθεί αυτή η λατρεία με gourmet ιδέες και συνταγές κάθε άλλο παρά συνηθισμένες.

Διαβαστε περισσοτερα

Η τέχνη του άρτου!

Όλα ξεκινούν από το ψωμί, το πιο βασικό είδος της μεσογειακής διατροφής. Σας δίνουμε ιδέες τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση και πρωτότυπες συνταγές που μπορούν να βρουν θέση και στην κουζίνα, αλλά και στην επιχείρησή σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Αφρώδεις Οίνοι! Ο αφρός των ημερών!

Σαμπάνιες και ποιοτικά αφρώδη κρασιά, με το πολυτελές κολιέ τους από φυσαλίδες φέρνουν πλούσια αρώματα φρούτων και ρωμαλέα επίγευση που διαρκεί, δημιουργώντας το απόλυτο γιορτινό σκηνικό.

Διαβαστε περισσοτερα

Κοπές Μοσχαρίσιου κρέατος και η υπεροχή του Black Angus!

Απόλαυση που από μόνη της συνιστά γιορτή! Το ανώτερης ποιότητας μοσχαρίσιο κρέας ελευθέρας βοσκής έχει ταυτότητα, ιστορία, ιδιαίτερες κοπές και μυστικά τόσο για την προετοιμασία όσο για τα υλικά που θα το συνοδέψουν στο πιάτο.

Διαβαστε περισσοτερα

Χειμωνιάτικα Cocktail

Η απόλυτη τάση στην κατανάλωση αλκοόλ διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Δείτε πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και τις κρύες μέρες του χρόνου, με προτάσεις για γιορτινές βραδιές που θα κρατήσουν ζεστούς τους πελάτες σας όλη νύχτα.

Διαβαστε περισσοτερα

Η τέλεια πιατέλα αλλαντικών!

Είναι η καλύτερη συντροφιά για οινοποσία επιπέδου και για βραδινές εξόδους που θα διαρκέσουν. Συγχρόνως όμως και μια ολόκληρη επιστήμη τόσο για τα είδη που πρέπει απαραιτήτως να περιέχει όσο και για τα συνοδευτικά και τη διακόσμηση.

Διαβαστε περισσοτερα

Τυριά! Η μέθοδος των τριών!

Για την καλύτερη αξιοποίηση των τυριών, μπορούμε να εφαρμόσουμε την απλή μέθοδο των τριών. Αρκεί να γνωρίζουμε τρία βασικά στοιχεία: το γάλα από το οποίο παράγονται, την υφή - σκληρότητά τους και το πόσο αλμυρά είναι, δηλαδή τη γευστική ένταση.

Διαβαστε περισσοτερα

Χειμωνιάτικα λαχανικά για χριστουγεννιάτικες δημιουργίες!

Αβοκάντο, Φινόκιο, Σελινόριζα, Σπαράγγια και άλλα καλούδια της γης δίνουν το στίγμα της φύσης σε κάθε γιορτινή μαγειρική δημιουργία και εμπλουτίζουν τη γαστρονομική φαντασμαγορία με αυθεντικές γεύσεις και υψηλή διατροφική αξία.

Διαβαστε περισσοτερα

Ντελικάτα Υλικά για το εορταστικό μενού σας!

Ντελικάτα υλικά, για ειδικές περιστάσεις, γεμάτα αίγλη και γενναίες ποσότητες από το ιερό δισκοπότηρο της γεύσης, το ουμάμι, την 5η γεύση μετά το αλμυρό, το γλυκό, το ξινό και το πικρό. Ψάρια, οστρακοειδή, μανιτάρια, προϊόντα ζύμωσης και ωρίμανσης που απογειώνουν το γιορτινό μενού.

Διαβαστε περισσοτερα