Focus Bonus Καταχώρηση Δωροκωδικού
METROposts

Frozen σφηνάκια! Ιδέες και tips για τον κατάλογο του cocktail bar σας!

Αποτελούν μια συναρπαστική πρόταση για να κάνετε τους πελάτες σας να νιώθουν cool ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού. Δροσιστικά, πολύχρωμα και παρεΐστικα ανεβάζουν το κέφι και αυξάνουν την κατανάλωση της επιχείρησης, για αυτό και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σοβαρή «μπάρα» και χώρο εστίασης.

Διαβαστε περισσοτερα

Brunch αλά ελληνικά!

Αν διατηρείτε εστιατόριο στην επαρχία, μέσα σε ένα ειδυλλιακό μέρος ή δραστηριοποιείστε με κάποιον ξενώνα, ένα αγροτουριστικό κατάλυμα ή ένα μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, η πρόταση του αυθεντικού ελληνικού brunch είναι χορταστικός μονόδρομος. Από πού θα εμπνευστείτε, άλλωστε, αν όχι από την Ελλάδα!

Διαβαστε περισσοτερα

Φρέσκα Ζυμαρικά από την Κουζίνα σας!

Όπως τα φρέσκα κρέατα και ψάρια είναι νοστιμότερα από τα κατεψυγμένα, έτσι και τα φρέσκα ζυμαρικά είναι πολύ καλύτερα από τα βιομηχανοποιημένα και αποτελούν μια έξυπνη επιλογή για να αναβαθμιστεί ο κατάλογος του εστιατορίου και να πολλαπλασιαστεί η γευστική απόλαυση.

Διαβαστε περισσοτερα

10 δημοφιλείς νηστίσιμες προτάσεις για τον καταλογό σας!

Η Σαρακοστή ξεκινά και εμείς σας προτείνουμε τα δέκα, ίσως, πιο αντιπροσωπευτικά νηστίσιμα πιάτα του καιρού μας, για να τα βάλετε στον κατάλογό σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Πρωτότυπα πιάτα για το μενού της Τσικνοπέμπτης!

Πλησιάζει η μέρα που η τσίκνα και η μυρωδιά του καλοψημένου κρέατος καλύπτει τη χώρα (20 Φεβρουαρίου). Σας δίνουμε ιδέες για να τις προσθέσετε στα κλασικά κρεατικά της ημέρας και για να κάνετε τους πελάτες σας να μη βαρεθούν διαβάζοντας το μενού.

Διαβαστε περισσοτερα

Η τέχνη του άρτου!

Όλα ξεκινούν από το ψωμί, το πιο βασικό είδος της μεσογειακής διατροφής. Σας δίνουμε ιδέες τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση και πρωτότυπες συνταγές που μπορούν να βρουν θέση και στην κουζίνα, αλλά και στην επιχείρησή σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Οι ποικιλίες των μαρουλιών και tips για να ανανεώσετε τα πιάτα σας!

Από τώρα μέχρι και τις πρώτες ανοιξιάτικες ζέστες τα φρέσκα μαρούλια είναι ο σταθερός καλεσμένος σε κάθε σαλάτα και σε κάθε παρουσίαση πιάτου. Εδώ σας δείχνουμε πώς να ξεχωρίζετε το κάθε είδος και να το αξιοποιήσετε για την καλύτερη χρήση.

Διαβαστε περισσοτερα

Κατεψυγμένα ψάρια: Έτσι θα βγάλετε λαυράκι!

Τα περισσότερα ψάρια, εφόσον έχουν καταψυχθεί και αποψυχθούν σωστά, θα διατηρήσουν τη γεύση και την υφή τους και για αυτό θεωρούνται ισότιμα με τα αντίστοιχα φρέσκα από πολλούς σεφ. Εδώ σας δείχνουμε τρόπους για να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβαστε περισσοτερα

Σούπες Εποχής

Έχουν φανατικούς φίλους, που τις επιλέγουν τόσο ως ένα ελαφρύ γεύμα όσο και ως ορεκτικό πριν από το δείπνο. Εδώ σας προτείνουμε να τις φτιάξετε με εποχιακά λαχανικά, με τη χαμηλή τους τιμή και την υψηλή τους φρεσκάδα να αποτελούν πρόκληση για κάθε επαγγελματία.

Διαβαστε περισσοτερα

Όλα για τα μανιτάρια και τους συνδυασμούς τους!

Με τόσους τύπους μανιταριών, οι συνταγές και οι επιλογές για τον κατάλογό σας είναι απεριόριστες. Εδώ, εξετάζουμε τα προφίλ γεύσης και τα χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών ποικιλιών μανιταριών που θα βρείτε στην Ελλάδα και σας δίνουμε ιδέες για να τα αξιοποιήσετε καλύτερα.

Διαβαστε περισσοτερα