METROposts

Ιδέες και tips για δροσερά επιδόρπια και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας!

Το επιβάλλει η θερμοκρασία και η αφθονία των φρούτων της εποχής. Το αποζητούν και οι πελάτες, που δεν ζητούν απλώς κάτι γλυκό ή ευχάριστο γευστικώς, αλλά και κάτι που θα τους δροσίσει, θα τους ανεβάσει και θα τους συναρπάσει.

Διαβαστε περισσοτερα

Συνταγές του καλοκαιριού για τον κατάλογό σας

Είτε διατηρείτε ταβέρνα είτε πολυτελές εστιατόριο, είτε βρίσκεστε δίπλα στο κύμα είτε μέσα στον αστικό ιστό, βάζοντας αυτές τις συνταγές στον κατάλογό σας, βάζετε υποψηφιότητα για γίνετε σημείο αναφοράς για τους πελάτες σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Ασιατική κουζίνα: Ιδέες, τάσεις & συνταγές

Αν η ασιατική κουζίνα ή/και το σούσι είναι το αντικείμενο της επιχείρησής σας, τότε όσα ακολουθούν θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για να πραγματοποιήσετε τις επόμενες κινήσεις σας, ένας συνδυασμός θεωρίας και πράξης, γεύσεων και τάσεων, που δείχνει που πρέπει να στοχεύσετε.

Διαβαστε περισσοτερα

To τέλειο wine pairing menu για τον κατάλογό σας!

Ο συνδυασμός κρασιού και φαγητού είναι μια τέχνη που απαιτεί γνώσεις, δοκιμές, αλλά και φαντασία. Σας προτείνουμε ένα πλήρες casual menu το οποίο με το σωστό οινικό pairing μπορεί να αποτελέσει μια κορυφαία γαστρονομική εμπειρία για τους πελάτες σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Frozen σφηνάκια! Ιδέες και tips για τον κατάλογο του cocktail bar σας!

Αποτελούν μια συναρπαστική πρόταση για να κάνετε τους πελάτες σας να νιώθουν cool ακόμη και τις πιο hot μέρες του καλοκαιριού. Δροσιστικά, πολύχρωμα και παρεΐστικα ανεβάζουν το κέφι και αυξάνουν την κατανάλωση της επιχείρησης, για αυτό και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σοβαρή «μπάρα» και χώρο εστίασης.

Διαβαστε περισσοτερα

Brunch αλά ελληνικά!

Αν διατηρείτε εστιατόριο στην επαρχία, μέσα σε ένα ειδυλλιακό μέρος ή δραστηριοποιείστε με κάποιον ξενώνα, ένα αγροτουριστικό κατάλυμα ή ένα μικρό μπουτίκ ξενοδοχείο, η πρόταση του αυθεντικού ελληνικού brunch είναι χορταστικός μονόδρομος. Από πού θα εμπνευστείτε, άλλωστε, αν όχι από την Ελλάδα!

Διαβαστε περισσοτερα

Φρέσκα Ζυμαρικά από την Κουζίνα σας!

Όπως τα φρέσκα κρέατα και ψάρια είναι νοστιμότερα από τα κατεψυγμένα, έτσι και τα φρέσκα ζυμαρικά είναι πολύ καλύτερα από τα βιομηχανοποιημένα και αποτελούν μια έξυπνη επιλογή για να αναβαθμιστεί ο κατάλογος του εστιατορίου και να πολλαπλασιαστεί η γευστική απόλαυση.

Διαβαστε περισσοτερα

10 δημοφιλείς νηστίσιμες προτάσεις για τον καταλογό σας!

Η Σαρακοστή ξεκινά και εμείς σας προτείνουμε τα δέκα, ίσως, πιο αντιπροσωπευτικά νηστίσιμα πιάτα του καιρού μας, για να τα βάλετε στον κατάλογό σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Πρωτότυπα πιάτα για το μενού της Τσικνοπέμπτης!

Πλησιάζει η μέρα που η τσίκνα και η μυρωδιά του καλοψημένου κρέατος καλύπτει τη χώρα (20 Φεβρουαρίου). Σας δίνουμε ιδέες για να τις προσθέσετε στα κλασικά κρεατικά της ημέρας και για να κάνετε τους πελάτες σας να μη βαρεθούν διαβάζοντας το μενού.

Διαβαστε περισσοτερα

Η τέχνη του άρτου!

Όλα ξεκινούν από το ψωμί, το πιο βασικό είδος της μεσογειακής διατροφής. Σας δίνουμε ιδέες τόσο για επαγγελματική όσο και οικιακή χρήση και πρωτότυπες συνταγές που μπορούν να βρουν θέση και στην κουζίνα, αλλά και στην επιχείρησή σας.

Διαβαστε περισσοτερα