METROposts

Κάβα & Wine Bar: Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις στο κρασί για το χειμώνα!

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας του κρασιού και το κρασί σημαίνει παράδοση, γεύση και μεθυστικό άρωμα που ολοκληρώνει άρτια μια γευστική εμπειρία ή απολαμβάνεται ακόμα και σκέτο! Αν έχετε κάβα ή wine bar τότε οι τάσεις που θα επικρατήσουν στη χειμερινή σεζόν 2017-2018 σας αφορούν!

Διαβαστε περισσοτερα

Κάβα: Απόκριες & πάρτι πάνε μαζί! Δείτε τη λίστα με τις top επιλογές ποτών που θα προτιμηθούν.

Oι απόκριες είναι εδώ! Ξεφάντωμα, πάρτι, κέφι και έξοδοι γεμάτοι χορό και διασκέδαση είναι πλέον στο πρόγραμμα. H επίσκεψη στην κάβα της γειτονιάς είναι σίγουρη μιας και πάρτι χωρίς ποτό δεν γίνεται και οι παρέες μαζεύονται στα σπίτια για να διασκεδάσουν και να φτιάξουν τα αγαπημένα τους κοκτέιλ!

Διαβαστε περισσοτερα

Τα μυστικά της κάβας σε ένα εστιατόριο!

Το κρασί είναι ένα δημοφιλές ποτό που συνοδεύει πολλές γεύσεις και γαστρονομικές εμπειρίες. Απαιτεί λοιπόν ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά του εστιάτορα και δεν είναι λίγοι οι πελάτες που χρειάζονται καθοδήγηση για να επιλέξουν, προσφέρετέ τους λοιπόν τη βοήθειά σας και σίγουρα θα κερδίσετε πόντους εκτίμησης.

Διαβαστε περισσοτερα

Κάβα: Είστε έτοιμοι για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου;

Μια από τις μεγαλύτερες ονομαστικές γιορτές του έτους πλησιάζει και είναι αυτή του Αγ. Δημητρίου! Ως είθισται η κάβα είναι το κατάστημα που θα επισκεφτούν οι περισσότεροι, για να πάρουν τα απαραίτητα της ημέρας για τις γιορτινές επισκέψεις τους. Πώς θα κάνετε τη διαφορά;

Διαβαστε περισσοτερα

Κάθε πράγμα στον καιρό του και το κρασί στην εποχή του! Πόσα γνωρίζετε για την εποχικότητα του;

Ο σοφός λαός δικαίως λέει «Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο» αφού καθετί αναδεικνύεται κατάλληλα βάση της εποχικότητάς του. Ακόμα και το αγαπημένο σε όλους μας κρασί ακολουθεί τον κανόνα των εποχών. Δείτε παρακάτω ποια ποικιλία κρασιού ταιριάζει σε ποια εποχή και ανανεώστε τα ράφια της κάβας σας κατάλληλα!

Διαβαστε περισσοτερα

Viva Euro! Αυξήστε τις πωλήσεις της κάβας σας κατά τη διάρκεια του Euro2016.

Οι αθλητικές βραδιές καλά κρατούν και όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει η πελατεία σας τις ημέρες αυτές αυξάνεται, ειδικά λίγο πριν τους αγώνες, αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Ποια προϊόντα της κάβας σας βάζουν τα περισσότερα γκολ και τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

Διαβαστε περισσοτερα

Κάβα: Τα ποτά και τα απαραίτητα παρελκόμενα του Πάσχα! Ετοιμαστείτε…

Το Πάσχα είναι πολύ κοντά και σίγουρα μια στάση στην κάβα της γειτονιάς επιβάλλεται, τόσο για τα απαραίτητα του πασχαλινού τραπεζιού όσο και για τα όμορφα δώρα για τις επισκέψεις των ημερών. Παρακάτω σας δίνουμε ιδέες για να προετοιμάσετε την κάβα σας και να δείτε τις πωλήσεις να αυξάνονται.

Διαβαστε περισσοτερα

Απόκριες: Μια στάση στην κάβα επιβάλλεται! Αναδείξτε την κάβα σας, τις ημέρες του γλεντιού.

Οι απόκριες πλησιάζουν, για τους περισσότερους αυτή η περίοδος του χρόνου έχει ταυτιστεί με το ξεφάντωμα, τις μεταμφιέσεις, τα πάρτι και την ολονύχτια διασκέδαση. Μια στάση στην κάβα της γειτονιάς είναι χρήσιμη για ανεφοδιασμό στα απαραίτητα και επομένως είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξετε την επιχείρησή σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Κάβα: Έξυπνες ιδέες για ερωτευμένους.

Ο Φεβρουάριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας των ερωτευμένων και συγκεκριμένα η 14η ημέρα του είναι η γιορτή του έρωτα.

Διαβαστε περισσοτερα

Κάβα-Οινοπωλείο: Πόσο καλά αξιοποιείται τον τίτλο σας;

Είστε ιδιοκτήτης οινοπωλείου; Τότε σίγουρα εκτός από καλό κρασί γνωρίζετε και τη διαφορά του οινοπωλείου από μια κάβα ποτών. Είναι πολύ σημαντικό ένα κατάστημα να έχει τον δικό του εξειδικευμένο χαρακτήρα και όσο πιο συγκεκριμένο αντικείμενο πώλησης γίνεται.

Διαβαστε περισσοτερα