Νέα μέτρα - Τα καταστήματα λειτουργούν: Αττική: Δευ.-Παρ. έως 20:30, Σαβ. έως 17:30. Κόκκινες Περιοχές: Δευ.-Σαβ. έως 17:30. Λοιπές περιοχές: Δευ.- Παρ. έως 20:30 (ή νωρίτερα βάσει ωραρίου), Σαβ. βάσει ωραρίου.
Νέα μέτρα - Τα καταστήματα λειτουργουν: Αττική: Δευ.-Παρ. έως 20:30, Σαβ. έως 17:30.Κόκκινες Περιοχές: Δευ.-Σαβ. έως 17:30.Λοιπές περιοχές: Δευ.- Παρ. έως 20:30 (ή βάσει ωραρίου), Σαβ. βάσει ωραρίου.
METROposts

Ψιλικά-Περίπτερο: Καλοκαιράκι & παιχνίδι στη γειτονιά! Μήπως είναι ευκαιρία για κέρδος;

Ιούλιος και το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά, η πόλη αποκτά ζωή και τα παιδιά μιας και δεν έχουν σχολείο αγαπούν το παιχνίδι στη γειτονιά και τις πλατείες! Και τι σημαίνει αυτό; Ότι έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία για έξτρα πωλήσεις που είτε δεν υπήρχαν πριν είτε ήταν μειωμένες.

Διαβαστε περισσοτερα

Φέρτε την άνοιξη στο περίπτερό σας!

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και οι απογευματινές βόλτες έγιναν η καθημερινή αγαπημένη συνήθεια των περισσοτέρων. Περίπατος στο πάρκο, ποδηλατάδα, βόλτα με τα κατοικίδια και φυσικά η απαραίτητη στάση στο περίπτερο της γειτονιάς! Πώς θα μπορέσετε να αυξήσετε την πελατεία σας και να αφήσετε τους πελάτες σας ευχαριστημένους;

Διαβαστε περισσοτερα