Focus Bonus Καταχώρηση Δωροκωδικού
METROposts

Φρέσκα Ζυμαρικά από την Κουζίνα σας!

Όπως τα φρέσκα κρέατα και ψάρια είναι νοστιμότερα από τα κατεψυγμένα, έτσι και τα φρέσκα ζυμαρικά είναι πολύ καλύτερα από τα βιομηχανοποιημένα και αποτελούν μια έξυπνη επιλογή για να αναβαθμιστεί ο κατάλογος του εστιατορίου και να πολλαπλασιαστεί η γευστική απόλαυση.

Διαβαστε περισσοτερα

10 δημοφιλείς νηστίσιμες προτάσεις για τον καταλογό σας!

Η Σαρακοστή ξεκινά και εμείς σας προτείνουμε τα δέκα, ίσως, πιο αντιπροσωπευτικά νηστίσιμα πιάτα του καιρού μας, για να τα βάλετε στον κατάλογό σας.

Διαβαστε περισσοτερα

Πρωτότυπα πιάτα για το μενού της Τσικνοπέμπτης!

Πλησιάζει η μέρα που η τσίκνα και η μυρωδιά του καλοψημένου κρέατος καλύπτει τη χώρα (20 Φεβρουαρίου). Σας δίνουμε ιδέες για να τις προσθέσετε στα κλασικά κρεατικά της ημέρας και για να κάνετε τους πελάτες σας να μη βαρεθούν διαβάζοντας το μενού.

Διαβαστε περισσοτερα

Οι ποικιλίες των μαρουλιών και tips για να ανανεώσετε τα πιάτα σας!

Από τώρα μέχρι και τις πρώτες ανοιξιάτικες ζέστες τα φρέσκα μαρούλια είναι ο σταθερός καλεσμένος σε κάθε σαλάτα και σε κάθε παρουσίαση πιάτου. Εδώ σας δείχνουμε πώς να ξεχωρίζετε το κάθε είδος και να το αξιοποιήσετε για την καλύτερη χρήση.

Διαβαστε περισσοτερα

Κατεψυγμένα ψάρια: Έτσι θα βγάλετε λαυράκι!

Τα περισσότερα ψάρια, εφόσον έχουν καταψυχθεί και αποψυχθούν σωστά, θα διατηρήσουν τη γεύση και την υφή τους και για αυτό θεωρούνται ισότιμα με τα αντίστοιχα φρέσκα από πολλούς σεφ. Εδώ σας δείχνουμε τρόπους για να τα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβαστε περισσοτερα

Σούπες Εποχής

Έχουν φανατικούς φίλους, που τις επιλέγουν τόσο ως ένα ελαφρύ γεύμα όσο και ως ορεκτικό πριν από το δείπνο. Εδώ σας προτείνουμε να τις φτιάξετε με εποχιακά λαχανικά, με τη χαμηλή τους τιμή και την υψηλή τους φρεσκάδα να αποτελούν πρόκληση για κάθε επαγγελματία.

Διαβαστε περισσοτερα

Όλα για τα μανιτάρια και τους συνδυασμούς τους!

Με τόσους τύπους μανιταριών, οι συνταγές και οι επιλογές για τον κατάλογό σας είναι απεριόριστες. Εδώ, εξετάζουμε τα προφίλ γεύσης και τα χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών ποικιλιών μανιταριών που θα βρείτε στην Ελλάδα και σας δίνουμε ιδέες για να τα αξιοποιήσετε καλύτερα.

Διαβαστε περισσοτερα

Συμβουλές για ένα σωστό Μενού!

Πέρα από τις à la carte προτάσεις ενός καταλόγου, υπάρχει και η εναλλακτική του μενού, η οποία μπορεί να αυξήσει τον τζίρο του εστιατορίου, αρκεί να έχει μελετηθεί σωστά. Η δημιουργία του, βέβαια, αποτελεί μια ολόκληρη επιστήμη που απαιτεί γνώση και εμπειρία. Σας παρουσιάζουμε πώς να το κάνετε σωστά και να αποκομίσετε οφέλη.

Διαβαστε περισσοτερα

Τι ζητούν οι τουρίστες από μια ελληνική ταβέρνα το καλοκαίρι;

To καλοκαίρι οι τουρίστες κατακλύζουν την Ελλάδα για τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και για το καλό φαγητό. Η ελληνική ταβέρνα, είναι το σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού και η πρώτη τους επιλογή των τουριστών για φαγητό. Τί ζητούν λοιπόν από μία ταβέρνα και πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε ανάλογα για να γίνετε σημείο αναφοράς για τους τουρίστες στην περιοχή σας;

Διαβαστε περισσοτερα

Καλοκαιρινές δημιουργίες με καρπούζι!

Το καρπούζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο που μάς ξεδιψά, μάς γλυκαίνει και μάς ενυδατώνει στους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Ας δούμε μερικές πρωτότυπες δημιουργίες με καρπούζι που μπορείτε να ενσωματώσετε στον κατάλογό σας, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Διαβαστε περισσοτερα